30 dňový projekt

18.6.13

I and You = Forever -- Part 9

Baby takže chcem vám niečo oznámiť. Často pridávam časti poviedky ale vi nekomentujete ... Ak na tejto časti nebude aspoň jeden koment tak poviedky pozastavím. Načo to písať keď mám pocit, že to nikto nekomentuje ..

...a uvidela som hnedé kučery. Pozrela som sa tej osobe do očí a zistila, že je to Harry. Rýchlo som sa znovu otočila k východu, ale Harry ma chytil za ruku. Prebehli mnou zimomriavky. Ja som sa mu potom však vytrhla a začala utekať. Počula som kroky, ktoré mierili ku mne a vedela som, že je to om. Vonku v parku som zastavila a otočila sa. Stál odomňa asi 3 metre, preto pristúpil bližšie a ja som začala s konverzáciou
,,Prečo ma sleduješ?! Všetko sme si už vyjasnili! "
,, Ja ťa ale ľúbim a to mi nezakážeš! Večer nemôžem pokojne spať, stále myslím len na teba. Ešte nikdy som ku nikomu inému necitil to, čo k tebe. Daj mi prosím šancu!"
Zmĺkla som a slová mi došli. V tom sa Harry začal ku mne približovať, ale ja som sa už neodtiahla. Mala som chuť mu dať obrovskú pusu za to, čo mi povedal a tak som ho chytila za vlasy a jeho pery spojila s mojimi. Neviem čo ma to napadlo, ale neľutovala som. V bruchu mi začali poletovať motýle. Páčilo sa mi to a stále som sa usmievala ako malé dieťa. Zrazu nás prerušil čísi chichot. Rýchlo sme sa od seba odtiahli a ja som zistila, že je to Amy so Zaynom. Stále sa smiali aj keď sme na nich vrhali vražedne pohľady. Zázrakom sa po chvili otočili a odišli.
,,Asi sa zoznámili." prehovoril v tom Harry a vyceril na mňa tie jeho zúbky.To som už nevydržala a vybuchla smiechom. Harry sa samozrejme pridal.
,,Mali by sme sa asi ukázať, Vicki."
Pokývala som hlavou a šibalsky povedala: ,,Poďme radšej k tebe!"
Chytil ma teda za ruku a viedol smerom dovnútra do hotela.
Prudko som zastavila a spýtala sa ho: ,,Prečo sa vraciame do hotela? Nechceli sme ísť k tebe?"
,,Ale veď tam práve mierime"
,,Ti bývaš tu v hoteli ?"
,,Hej prečo?
,,Aj ja tu bývam spolu s Amy, jej mamou a mojou mamou!" Na to my už neodpovedal len sa usmial. Potom sme už v pokoji zamierili ku Harrymu. Býval na druhom poschodí. Keď sme dorazili do jeho izby zistila som že, vyzerala presne tak ako tá moja a Amyna. Potom sme si už len ľahli na posteľ a dlho sa rozprávali.

1 komentár: